Zoek jij een baan bij een toonaangevende, multidisciplinaire tandartsenpraktijk?

M2 tandartsen heeft regelmatig vacatures voor tandartsen, assistentes en praktijkmedewerkers.

M2 tandartsen is een moderne, goed georganiseerde tandartsenpraktijk met vestigingen in Oegstgeest en Voorburg. Naast algemene tandheelkunde zijn verschillende specialisaties vertegenwoordigd. Ons team bestaat uit ruim 100 tandheelkundig professionals met passie voor hun vak en hun patiënten.

Beschik jij over tandheelkundige talenten en ga je voor mondzorg van het hoogste niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer via het reactieformulier.


Vacatures M2 tandartsen:

Praktijkmanager Oegstgeest – 4/5 dagen per week

Voor onze professionele en zeer moderne praktijk in Oegstgeest, M2 Tandartsen Oegstgeest, zijn wij op zoek naar een gedreven, probleemoplossende en mensgerichte praktijkmanager.


Tandarts Voorburg – 3 dagen per week

Voor onze praktijk M2 Tandartsen in Voorburg zijn wij op zoek naar een patiëntgerichte en kwaliteitsgerichte algemeen tandarts die samenwerken hoog op zijn lijstje heeft staan. M2 Tandartsen Voorburg is een moderne, vooruitstrevende doch gemoedelijke praktijk waar vrijwel iedere vorm van de mondzorg wordt uitgevoerd.


Tandartsassistent – 21/28 uur per week

Voor onze praktijken in Oegstgeest en Voorburg zijn wij op zoek naar een tandartsassistent(e) voor 21-28 uur per week die het leuk vindt om deel uit te maken van een professionele en moderne praktijk, waar de patiënten beleving hoog op het vaandel staat.


Baliemedewerker – 21/28 uur per week

Voor onze praktijken in Oegstgeest en Voorburg zijn namelijk op zoek naar een baliemedewerker voor 21-28 uur per week die het leuk vindt om deel uit te maken van een professionele en moderne praktijk, waar de patiënten beleving hoog op het vaandel staat.


Open sollicitaties

Door groei van onze praktijk hebben we regelmatig plaats voor enthousiaste ervaren professionals. Lees hier meer en stuur een open sollicitatie via het reactieformulier.


Neem contact op met M2 tandartsen

Contact

Copyright M2 tandartsen 2021