Zoek jij een baan bij een toonaangevende, multidisciplinaire tandartsenpraktijk?

M2 tandartsen heeft regelmatig vacatures voor tandartsen, assistentes en praktijkmedewerkers.

M2 tandartsen is een moderne, goed georganiseerde tandartsenpraktijk met vestigingen in Oegstgeest en Voorburg. Naast algemene tandheelkunde zijn verschillende specialisaties vertegenwoordigd. Ons team bestaat uit ruim 100 tandheelkundig professionals met passie voor hun vak en hun patiënten.

Beschik jij over tandheelkundige talenten en ga je voor mondzorg van het hoogste niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer via het reactieformulier.


Vacatures M2 tandartsen:

Mondhygiënist (m/v) – Oegstgeest / Voorburg

Voor onze praktijken zijn wij op zoek naar een ambitieuze mondhygiënist voor minimaal 2 shifts per week.


Preventie assistent (m/v) – Voorburg / Oegstgeest

Voor onze praktijken in Oegstgeest en Voorburg zijn wij op zoek naar een Preventie Assistent(e). Bekijk hier de vacature en solliciteer via het reactieformulier.


Tandartsassistent (m/v) – Voorburg / Oegstgeest

Voor onze praktijken in Voorburg en Oegstgeest zijn wij op zoek naar een tandartsassistent(e). Bekijk hier de vacature en solliciteer via het reactieformulier.


Receptionist (m/v) – Voorburg / Oegstgeest

Voor onze vestigingen in Oegstgeest en Voorburg zijn wij op zoek naar een receptie medewerker voor 21-28 uur per week.


Tandartsassistent in opleiding (m/v) – Voorburg

Voor onze praktijk in Voorburg zijn wij op zoek naar een tandartsassistent in opleiding: Bekijk hier de vacature en solliciteer via het reactieformulier.


Tandartsassistent in opleiding (m/v) – Oegstgeest

Voor onze praktijk in Oegstgeest zijn wij op zoek naar een tandartsassistent in opleiding: Bekijk hier de vacature en solliciteer via het reactieformulier.


Oproep tandartsassistent (m/v)

Voor onze praktijk zijn wij op zoek naar een tandartsassistent(e) op oproepbasis. Bekijk hier de vacature en solliciteer via het reactieformulier.


Omloop assistent (m/v) – De perfecte bijbaan

Ben jij 16 jaar of ouder op zoek naar een leuke en leerzame bijbaan? Voor onze praktijken zijn wij op zoek naar een omloop assistent. Jouw taak is het klaarzetten van instrumentarium en materialen voor behandelkamers. Je werkt in blokken van 4 of 8 uur.


Open sollicitaties

Door groei van onze praktijk hebben we regelmatig plaats voor enthousiaste ervaren professionals. Lees hier meer en stuur een open sollicitatie via het reactieformulier.


Neem contact op met M2 tandartsen

Contact

Copyright M2 tandartsen 2021