Laden.. Even geduld a.u.b...


Zoek jij een baan bij een toonaangevende, multidisciplinaire tandartsenpraktijk?

M2 tandartsen heeft regelmatig vacatures voor tandartsen, assistentes en praktijkmedewerkers.

M2 tandartsen is een moderne, goed georganiseerde tandartsenpraktijk met vestigingen in Oegstgeest en Voorburg. Naast algemene tandheelkunde zijn verschillende specialisaties vertegenwoordigd. Ons team bestaat uit ruim 100 tandheelkundig professionals met passie voor hun vak en hun patiƫnten.

Beschik jij over tandheelkundige talenten en ga je voor mondzorg van het hoogste niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer via het reactieformulier.


Vacatures M2 tandartsen:

Tandarts – algemeen practicus (m/v)

Voor onze vestiging in Voorburg zijn wij op zoek naar een tandarts – algemeen practicus voor 2-4 dagen (shifts) per week. Bekijk hier de vacature en solliciteer via het reactieformulier.


Orthodontist – tandarts voor orthodontie (m/v)

Heb jij een passie voor orthodontie maar niet de behoefte om te ondernemen?
Wil je een kleine tot middelgrote praktijk voeren zonder de grote investering die dit normaal gesproken met zich meebrengt? Bekijk hier de vacature en solliciteer via het reactieformulier.


Preventie assistent (m/v) – Voorburg

Voor onze praktijk in Voorburg zijn wij op zoek naar een Preventie Assistent(e). Bekijk hier de vacature en solliciteer via het reactieformulier.


Preventie assistent (m/v) – Oegstgeest

Voor onze praktijk in Oegstgeest zijn wij op zoek naar een Preventie Assistent(e). Bekijk hier de vacature en solliciteer via het reactieformulier.


Tandartsassistent (m/v) – Voorburg

Voor onze praktijk in Voorburg zijn wij op zoek naar een tandartsassistent(e). Bekijk hier de vacature en solliciteer via het reactieformulier.


Tandartsassistent (m/v) – Oegstgeest

Voor onze praktijk in Oegstgeest zijn wij op zoek naar een tandartsassistent(e). Bekijk hier de vacature en solliciteer via het reactieformulier.


Tandartsassistent in opleiding (m/v) – Voorburg

Voor onze praktijk in Voorburg zijn wij op zoek naar een tandartsassistent in opleiding: Bekijk hier de vacature en solliciteer via het reactieformulier.


Tandartsassistent in opleiding (m/v) – Oegstgeest

Voor onze praktijk in Oegstgeest zijn wij op zoek naar een tandartsassistent in opleiding: Bekijk hier de vacature en solliciteer via het reactieformulier.


Oproep tandartsassistent (m/v)

Voor onze praktijk zijn wij op zoek naar een tandartsassistent(e) op oproepbasis. Bekijk hier de vacature en solliciteer via het reactieformulier.


Open sollicitaties

Door groei van onze praktijk hebben we regelmatig plaats voor enthousiaste ervaren professionals. Lees hier meer en stuur een open sollicitatie via het reactieformulier.


Neem contact op met M2 tandartsen

Contact

Copyright M2 tandartsen 2019