Laden.. Even geduld a.u.b...


TarievenTOPZORG VOOR EEN VASTE PRIJS


U krijgt bij M2 tandartsen hoogwaardige en specialistische mondzorg voor een standaard prijs. Alle tarieven voor tandheelkundige behandelingen in Nederland zijn namelijk wettelijk vastgesteld. Onze persoonlijke service en mooie inrichting krijgt u er gratis bij!BEGROTING EN NOTA

Na bespreking van het behandelplan ontvangt u voor een uitgebreide behandeling of een behandeling van meer dan 150 euro altijd een begroting. Deze begroting krijgt u na de bespreking mee of ontvangt u per e-mail. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent. Ook voor reguliere of kleine behandelingen kunt u op verzoek een begroting krijgen. E-mail info@m2tandartsen.nl of bel ons hiervoor: praktijk Oegstgeest 071 – 517 28 91 en praktijk Voorburg 070 – 386 76 51.

Samenwerking met Famed

In onze praktijk willen wij ons concentreren op het geven van de beste mondzorg aan u. Daarom hebben wij het versturen en innen van nota’s overgedragen aan Famed. Famed is gespecialiseerd in het facturatieproces voor o.a. tandartsen. Na afloop van uw behandeling stuurt Famed u namens M2 tandartsen onze nota. Op deze nota staan onze werkzaamheden van de behandeling duidelijk met codes vermeld. Deze codes zijn gekoppeld aan de tarievenlijst van de NZa.

Indien u verzekerd bent voor tandheelkundige zorg dan kunt u, na betaling aan Famed, zelf de kosten declareren bij uw verzekeraar. Als uw zorgverzekeraar een overeenkomst heeft met Famed, gaat de nota direct voor afhandeling naar uw verzekeraar. Eventueel ontvangt u via Famed of via uw verzekering een zogenoemde “restnota” voor de kosten die niet vergoed worden.

Voor nadere informatie of vragen over uw nota kunt u terecht bij www.notavanfamed.nl of bel fa-Med via 0900 – 08 85 (€ 0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten).


TARIEVENLIJST

Tarieven voor tandheelkundige behandelingen

Wettelijk zijn alle prestaties, codes en tarieven voor tandheelkundige behandelingen vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Uiteraard houden wij ons hieraan. Klik hier voor de volledige lijst van prestaties, codes en tarieven.

Indicatie bijkomende materiaal-en techniekkosten tandheelkundige behandelingen.

Voor kroon- & brugwerk en gebitsbeschermers werken wij samen met Excent techniekwerk. Klik hier voor de techniekkosten.

Voor orthodontie behandelingen werken wij samen met Ortho =  Solutions. Klik hier voor de techniekkosten.

Techniekkosten MRA. Klik hier voor de lijst van leveranciers en kosten.

Wenst u meer informatie, of dat er contact met u opgenomen wordt? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

Ik ontvang graag meer informatie

*

janee

Verzend

Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om via email of telefoon contact met u op te nemen. Als u daarna besluit dat u zich niet laat inschrijven bij een van onze praktijken, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat.

Neem contact op met M2 tandartsen

Contact

Copyright M2 tandartsen 2018