M2 tandartsen biedt meer dan eerste klas mondzorg.Het verschil zit niet in het tarief maar in de persoonlijke service en de hoogwaardige kwaliteit van mondzorg.


De tarieven van tandheelkundige behandelingen zijn wettelijk vastgesteld en dus bij elke tandarts hetzelfde. M2 tandartsen heeft in de afgelopen jaren bewezen dat een betere service en een hogere kwaliteit mogelijk is voor hetzelfde tarief.

M2 tandartsen is in de regio Den Haag/Leiden een toonaangevende groepspraktijk die zich richt op eerste klas mondzorg. Er wordt gewerkt volgens een uniek concept dat zich voornamelijk richt op een zo hoog mogelijke “patiënt tevredenheid” waarbij de behoeften en ervaringen van de patiënt centraal staan. Om dit te kunnen bieden investeert M2 tandartsen doorlopend in ‘hostmanship’, kennis en techniek.

Persoonlijke aandacht, de basis voor vertrouwen.

Vertrouwen vraagt om een heldere, persoonlijke communicatie en een omgeving waar u zich op uw gemak voelt. Daarom heeft u binnen onze praktijk altijd een ‘eigen’ behandelend tandarts als vast aanspreekpunt. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan uw ontvangst en de sfeer en inrichting van onze wacht- en behandelruimtes.

Bij M2 tandartsen kunt u niet alleen terecht voor reguliere mondzorg, maar ook voor alle specialistische behandelingen. Wij hoeven u dus nooit door te verwijzen naar andere tandheelkundige specialisten. Of u nu jong of oud bent, u kunt gedurende uw hele levensloop terecht op één vertrouwd adres. Onze tandartsen en tandheelkundig specialisten worden bij de uitoefening van hun vak terzijde gestaan door een ervaren en deskundig team van assistenten en backoffice medewerkers. Zo kunnen onze tandartsen en tandheelkundig specialisten zich volledig concentreren op uw behandeling.

De praktijken van M2 tandartsen bieden ook behandelmogelijkheden buiten werktijd. De praktijken zijn goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer en bieden voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Hoogwaardige kennis, de nieuwste technieken.

Nieuwe technieken en inzichten binnen de tandheelkunde volgen elkaar in hoog tempo op. Dit vraagt continu om opleiding en bijscholing van de specialistische kennis van alle teamleden. Daarnaast investeert M2 tandartsen doorlopend in de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur.

M2 tandartsen bestaat uit een vakkundig gevarieerd specialistisch team. Deskundige teams bestaande uit tandartsen, mondhygiënistes, profylaxe assistenten en tandprothetici werken via heldere richtlijnen en processen nauw met elkaar samen. Daardoor kunt u rekenen op een deskundige, professioneel behandeling en de beste zorg. Bijna alle tandartsen beheersen naast de algemene praktijk ook een specialisme of een specialistisch aandachtsgebied zoals implantaten, beugels, cosmetische tandheelkunde en kaakgewrichten. Door de ondersteuning van assistentes, praktijkmanagers en receptionisten kan het tandheelkundige team zich volledig richten op het bieden van de beste mondzorg.BEGROTING EN NOTA

Na bespreking van het behandelplan ontvangt u voor een uitgebreide behandeling of een behandeling van meer dan 150 euro altijd een begroting. Deze begroting krijgt u na de bespreking mee of ontvangt u per e-mail. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent. Ook voor reguliere of kleine behandelingen kunt u op verzoek een begroting krijgen. E-mail info@m2tandartsen.nl of bel ons hiervoor: praktijk Oegstgeest 071 – 517 28 91 en praktijk Voorburg 070 – 386 76 51.

Samenwerking met Infomedics 

In onze praktijk willen wij ons concentreren op het geven van de beste mondzorg aan u. Daarom hebben wij het versturen en innen van nota’s overgedragen aan Infomedics. Infomedics is gespecialiseerd in het facturatieproces voor o.a. tandartsen. Na afloop van uw behandeling stuurt Infomedics u namens M2 tandartsen onze nota. Op deze nota staan onze werkzaamheden van de behandeling duidelijk met codes vermeld. Deze codes zijn gekoppeld aan de tarievenlijst van de NZa.

Indien u verzekerd bent voor tandheelkundige zorg dan kunt u, na betaling aan Famed, zelf de kosten declareren bij uw verzekeraar. Als uw zorgverzekeraar een overeenkomst heeft met Infomedics, gaat de nota direct voor afhandeling naar uw verzekeraar. Eventueel ontvangt u via Infomedics of via uw verzekering een zogenoemde “restnota” voor de kosten die niet vergoed worden.

Voor nadere informatie of vragen over uw nota kunt u terecht bij https://www.infomedics.nl/hulp-vragen of bel Infomedics via 036 – 20 31 900.

Let op: het kan zijn dat u nog een rekening van Famed ontvangt van vóór de overstap. Heeft u vragen over deze rekening? Bekijk de veelgestelde vragen op famed.nl/veelgestelde-vragen of stuur een bericht via het contactformulier.

Digitale nota

 • Makkelijk betalen via IDEAL
 • Veilig toegang tot uw nota
 • Goed voor het milieu

Met ingang van 1 maart 2019 ontvangt u een digitale nota op het e-mailadres dat u bij ons heeft doorgegeven. U kunt de digitale nota – na het uitvoeren van een extra controle (sms-verificatie) – voor eigen administratie downloaden en direct betalen met iDEAL. De betaalgegevens zijn dan al voor u ingevuld. U kunt de nota natuurlijk ook betalen via internetbankieren.

Uw e-mail adres en 06-nummer:
Bij een eerstvolgend bezoek, zal alvast bij de receptie uw e-mailadres én mobiele telefoonnummer worden gevraagd. Let op: vanwege wettelijke privacy en beveiligingsredenen kunt u zonder uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer geen digitale nota ontvangen. Infomedics voert namelijk altijd een extra controle (sms-verificatie) uit voordat u de nota kunt downloaden. Zo weten we zeker dat de nota’s bij de juiste personen terechtkomen. Na het aanleveren van uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer ontvangt u, na de eerstvolgende behandeling, een digitale nota van Infomedics.

Wilt u liever uw nota via de post ontvangen? Laat dit ons dan weten per e-mail, telefonisch of persoonlijk.

Klik hier voor uitgebreide informatie over onze samenwerking met Infomedics (voorheen Famed).


TARIEVENLIJST

Tarieven voor tandheelkundige behandelingen

Wettelijk zijn alle prestaties, codes en tarieven voor tandheelkundige behandelingen vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Uiteraard houden wij ons hieraan. Klik hier voor de volledige lijst van prestaties, codes en tarieven.

Kosten-parodontale-behandeling-bij-de-mondhygienist-2021 tbv website

Kosten behandeling bij de paro-preventie assistent 2021 tbv website

Indicatie bijkomende materiaal-en techniekkosten tandheelkundige behandelingen.

Voor kroon- & brugwerk en gebitsbeschermers werken wij samen met Excent techniekwerk. Klik hier voor de techniekkosten.  Wenst u meer informatie, of dat er contact met u opgenomen wordt? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

  Ik ontvang graag meer informatie

  *

  janee

  Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om via email of telefoon contact met u op te nemen. Als u daarna besluit dat u zich niet laat inschrijven bij een van onze praktijken, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat.

  Neem contact op met M2 tandartsen

  Contact

  Copyright M2 tandartsen 2022