Praktijkmanager 4/5 dagen per week

Voor onze professionele en zeer moderne praktijk in Oegstgeest, M2 Tandartsen Oegstgeest, zijn wij op zoek naar een gedreven, probleemoplossende en mensgerichte praktijkmanager.


Vacatures > Praktijkmanager Oegstgeest

Wat ga je doen?

Als praktijkmanager sta je aan het roer van een toonaangevende praktijk die samen met de locatie in Voorburg 130 medewerkers heeft. Voor de praktijk in Oegstgeest ben jij verantwoordelijk voor de verschillende planningen waarbij je rekening moet houden met een standaard planning en een adhoc planning. Indien deze niet overeenkomen ben jij degene die zsm met een passende oplossing komt en hiervoor de juiste mensen mobiliseert. Hierbij kan je M2 breed kijken naar een oplossing.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor facilitaire zaken, IT en telefonie, het inwerken van nieuwe medewerkers, bewaken van organisatie norm en kwaliteit, events en projecten en functioneringsgesprekken van de receptie en officemedewerkers.

Je bent het centrale aanspreekpunt van de praktijk voor het GAEV Dental Servicecenter. Daarnaast stimuleer en motiveer je het personeel, je stuurt hen aan, signaleert knelpunten en bespreekt dit.


Functievereisten

Je hebt aantoonbaar ervaring en plezier in (HR-)management en organisatie. Je bent organisatorisch sterk onderlegd, planmatig, zelf startend en ziet problemen als een uitdaging. Ook ben je in staat om in samenwerking met zorgprofessionals en directie het beleid vorm te geven. Je bent flexibel, pragmatisch, neemt initiatief en schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden en niveaus. Een juiste omgang met vertrouwelijke gegevens hoeven we aan jou niet uit te leggen. Een goede werksfeer met hierin aandacht voor werkplezier en humor is voor jou belangrijk. Daarnaast vind je het interessant om met verbetermanagement bezig te zijn.

Vanzelfsprekend beschik jij over:

  • ­ HBO/WO werk- en denkniveau
  • ­ Ervaring met leidinggeven (minimaal 3-5 jaar)
  • ­ Beschikbaar voor minimaal 4 dagen in de week.
  • ­ Ervaring binnen een tandartspraktijk.
  • ­ Kennis van Exquise heeft onze voorkeur daarnaast heb je ervaring met Outlook/Word/Excel (je bent digitaal heel handig..)
  • ­ Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid (NL)
  • ­ Accuratesse

Wie zijn wij?

M2 tandartsen is een toonaangevende, moderne tandartsenpraktijk en heeft twee “identieke” vestigingen in Oegstgeest en Voorburg elk bestaande uit 10 behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde zijn verschillende specialisaties vertegenwoordigd. Ons team bestaat uit 130 tandheelkundig professionals met passie voor hun vak en hun patiënten. Deze medewerkers zijn werkzaam over de twee praktijken van M2 waarbij iedereen een eigen standplaats heeft. Naast de zorgprofessionals, is er ook een backoffice aanwezig die MT breed ondersteunende zaken oppakt.

M2 Tandartsen is aangesloten bij GAEV Dental B.V., een initiatief van tandartsen voor tandartsen, waarbij de cliënt centraal staat. We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame mondzorg.


Waar kun je op rekenen?

Jij kunt rekenen op een uitdagende baan binnen een praktijk waar zaken goed geregeld zijn doch altijd bezig zijn met verbeteringen. Er is dan ook volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
Naast een net salaris, bieden wij jou 8% vakantiegeldopbouw, 25 vakantiedagen o.b.v. een volledig kalenderjaar en fulltime dienstverband en een woon-werkverkeer reiskostenvergoeding.
Daarnaast ontvang je een leuke attentie voor jouw verjaardag en voor Pasen en Kerst.

Reageer op de vacature

Je wordt doorgestuurd naar de sollicitatiepagina van GAEV Dental B.V.
M2 Tandartsen is aangesloten bij GAEV Dental B.V., een initiatief van tandartsen voor tandartsen, waarbij de cliënt centraal staat. We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame mondzorg.

Copyright M2 tandartsen 2021