Onze organisatie

M2 tandartsen is een groot en divers team van vakbekwame mondzorgprofessionals
met passie voor mensen én hun vak.Visie

De herinvoering van vaste tarieven voor mondzorg leidde tot nieuwe ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Het niet kunnen onderscheiden in prijs vraagt om innovatief ondernemerschap waarbij de behoeften en ervaringen van de patiënt centraal staan. Het gaat om het bieden van meer waarde voor dezelfde prijs. M2 tandartsen onderscheidt zich door een perfecte combinatie van uitmuntende tandheelkunde, hostmanship, persoonlijke aandacht en gezond rendement. Zo zorgen we voor een leven lang gezond en mooi gebit bij tevreden en loyale klanten!

Mondzorg van het hoogste niveau
Uitmuntende tandheelkunde bestaat uit allerlei specialismen en differentiaties. Nauwe samenwerking in brede tandheelkundige teams draagt bij aan mondzorg op een hoog niveau. Echter, het werken in teamverband is niet genoeg. Nieuwe technieken en inzichten binnen de tandheelkunde volgen elkaar in hoog tempo op. Dit vraagt continu opleiding en bijscholing van de specialistische kennis van alle teamleden onder het motto: een leven lang leren.

De overtreffende trap van service
Hostmanship is méér dan klantvriendelijk, service en klantgerichtheid. Het is de kunst mensen echt het gevoel te geven dat zij welkom zijn en gewaardeerd worden. Dit vraagt om kennis, inlevingsvermogen, dienstbaar- en verantwoordelijkheid van onze medewerkers. Maar ook een juiste inrichting van de praktijk die bijdraagt aan een ontspannen en prettige sfeer. Dus geen onpersoonlijke receptie of balie bij binnenkomst, maar een smaakvolle hotel lobby waar van achter een desk een hostess u persoonlijk een warm welkom heet.

Persoonlijke aandacht, de basis van vertrouwen

Een bezoek aan de tandarts begint met een basis van vertrouwen. Daarvoor is een band met de tandarts als “spin in het behandelweb“ noodzakelijk. Het opbouwen van deze persoonlijke band heeft binnen onze organisatie alle aandacht. Heldere en persoonlijke communicatie met u hoort daarbij. Alle overige specialisten in het behandelteam kunnen uw tandarts aanvullen en bijstaan, zodat we een optimaal tandheelkundig resultaat realiseren. Uw tandarts blijft altijd uw vaste persoonlijke aanspreekpunt tijdens het gehele behandelplan.


Missie

M2 tandartsen is een toonaangevende groepspraktijk.
Wij bieden onze klanten met zorg en aandacht moderne, hoogwaardige tandheelkunde binnen een zeer goed georganiseerd bedrijf. M2 tandartsen zijn voortdurend bezig met opleiding, kwaliteit en verbetering om een full service praktijk te zijn


Werkwijze

M2 tandartsen bestaat uit een vakkundig gevarieerd specialistisch team. Tandartsen, mondhygiënistes, profylaxe assistenten en tandprothetici werken via heldere richtlijnen en processen onder één dak nauw met elkaar samen. Allen behandelen u professioneel met de beste zorg. Bijna alle tandartsen beheersen naast de algemene praktijk ook een specialisme of aandachtsgebied zoals implantaten, beugels, cosmetische tandheelkunde en kaakgewrichten. Door de ondersteuning van assistentes, praktijkmanagers en receptionisten kan het tandheelkundige team zich volledig richten op het bieden van de beste mondzorg.


Vervolgafspraken

Een behandeling door een profylaxe assistente zorgt naast het bezoek aan de tandarts voor verbetering van de gezondheid en hygiëne van uw mond. Daarom voert de profylaxe assistente na de controle door de tandarts direct het M2 preventieplan uit. Als blijkt dat hiervoor een aparte afspraak nodig is, maken wij deze bij de hostess voor u. Ook als tijdens de controle blijkt dat u een vervolgbehandeling nodig heeft, wordt een aparte vervolgafspraak gemaakt.

Copyright M2 tandartsen 2022