Contact

Op verschillende manieren zijn wij voor u bereikbaar. U bent van harte welkom tijdens openingstijden in onze praktijk of neem telefonisch dan wel per e-mail contact op. Zie onderstaande contactgegevens. Neem eens een kijkje op onze facebook-pagina’s en blijf op de hoogte van het M2 nieuws.
Het gehele jaar, met uitzondering van nationale feestdagen, kunt u bij ons op werkdagen terecht. Van maandag tot en met donderdag staan wij van 7.00 – 21.00 uur voor u klaar. Op vrijdag zijn wij van 8.00 – 15.00 uur open.
Onze praktijken zijn met de auto én het openbaar vervoer goed bereikbaar. Voor de deur is het gratis parkeren en op loopafstand bevindt zich een bushalte. Tevens zijn wij goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.


 


CONTACTFORMULIER

U kunt ons 24/7 via onderstaand contactformulier bereiken. Binnen 5 werkdagen beantwoorden wij uw bericht.

  Naam (Verplicht)

  E-mailadres (Verplicht)

  Telefoonnummer (Verplicht)

  Gewenste praktijk

  Mijn vraag (Verplicht)

  Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om via email of telefoon contact met u op te nemen. Als u daarna besluit dat u zich niet laat inschrijven bij een van onze praktijken, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat.

  NIEUWE PATIËNTEN

  M2 tandartsen verwelkomt graag nieuwe patiënten.


  Iedereen is van harte welkom bij M2 tandartsen! Als u patiënt bij ons wilt worden, vul dan onderstaand formulier in. Via de knop ‘verzenden’ verstuurt u per e-mail uw aanmelding. Ook kunt u zich aanmelden bij de desk van onze hostess door een aanmeldingsformulier in te vullen. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij binnen een week contact met u op om een afspraak te maken voor een eerste bezoek.

  AANMELDEN

  ADRESWIJZIGING DOORGEVEN

  Informeer ons over wijzigingen in uw contactgegevens.


  Graag ontvangen wij veranderingen in uw contactgegevens zo snel mogelijk. Dat kan eenvoudig via onderstaand wijzigingsformulier . Ook kunt u wijzigingen per e-mail info@m2tandartsen.nl doorgeven.

  KLIK HIER

  MEDISCHE GEGEVENS

  Informeer ons over wijzigingen van uw medische gegevens

  Voor optimale mondzorg is het belangrijk voor onze tandartsen dat zij op de hoogte zijn van uw een aantal medische gegevens. Graag horen wij zo snel mogelijk eventuele veranderingen van u. Het gaat om de volgende zaken:

  • u (nieuwe) medicijnen gebruikt
  • u zwanger bent of zou kunnen zijn
  • u een hoge bloeddruk heeft
  • u medicijnen gebruikt die invloed hebben op de bloedstolling
  • er een medische aandoening is vastgesteld
  • u een allergie heeft (ontwikkeld).

  KLACHTEN

  Als u enige klachten hebt over onze dienstverlening, aarzel ze niet aan ons door te geven.

  Gebruik het contactformulier of bel ons met uw klacht. Wij willen graag dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Bekijk hier onze klachtenregeling.

  Bezoek ook de volgende sites voor meer informatie over uw rechten als patiënt:

  https://www.knmt.nl/patienten/klachtenregeling-voor-patienten

  https://www.ant-tandartsen.nl/patienten/klacht-over-uw-tandarts/


  Copyright M2 tandartsen 2022