MONDHYGIËNE.

Als uw tandvlees bloed betekent dit vaak dat uw tandvlees ontstoken is.

Stel een effectieve behandeling niet uit.

Veel mensen hebben last van bloedend tandvlees, vaak een eerste signaal dat er sprake is van ontstoken tandvlees (gingivitis of parodontitis). Als deze klachten snel en goed worden aangepakt, voorkomen we tandheelkundige problemen en op termijn zelfs mogelijk het verlies van tanden en kiezen.

Vakkundige behandeling.

Een parodontoloog is gespecialiseerd in het behandelen van problemen betreffende het kaakbot, tandvlees en parodontaal ligament (vezels die een tand of kies vasthouden in de kaak). Ontstoken tandvlees en andere weefsels rond de tanden worden vakkundig behandeld via een vast paro-protocol en defecten na genezing hiervan worden gecorrigeerd. Naast de tandartsen staat een team van professionele mondhygiënisten en (paro-)preventieassistenten voor u klaar het voorkomen of behandelen van tandvleesproblemen.

mondhygiënist, paradontoloog, den haag, leiden.

Onze mondhygiënisten zijn aangesloten bij het KRM.  Wenst u meer informatie, of dat er contact met u opgenomen wordt? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

  Ik ontvang graag meer informatie

  *

  janee

  Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om via email of telefoon contact met u op te nemen. Als u daarna besluit dat u zich niet laat inschrijven bij een van onze praktijken, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat.

  Copyright M2 tandartsen 2022