GNATHOLOGIE.

Heeft u problemen met uw kaakgewrichten, of moeite met kauwen?

Kaakgewrichtsproblemen lijken heel onschuldig.

Problemen met u kaakgewricht kunnen erg hinderlijk zijn en zelfs vergaande gevolgen hebben. Het kaakgewricht is een complex gewricht dat bestaat uit de kaakkom, de discus en de kaakkop die allen zijn verbonden aan een groot aantal spieren.

Oplossen van kaakgewrichtsproblemen.

Tanden knarsen en/of ‘klemmen’ kan voor pijn in uw kaken zorgen. Een tandarts gespecialiseerd in behandelen van kaakgewrichtsproblemen (gnatholoog) kan een ’knarsplaat’ (ook wel spalk of splint genoemd) maken. Deze helpt om de kaakspieren meer te laten ontspannen, zodat de pijn bij het oor en het kaakgewricht verminderen. De gnatholoog behandelt ook patiënten die weinig kauwfunctie in hun gebit hebben. Door het plaatsen van kronen en bruggen wordt een nieuw evenwicht gezocht voor de kaken en kaakgewrichten. Zo’n totale rehabilitatie herstelt de kauwfunctie.
  Wenst u meer informatie, of dat er contact met u opgenomen wordt? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

  Ik ontvang graag meer informatie

  *

  janee

  Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om via email of telefoon contact met u op te nemen. Als u daarna besluit dat u zich niet laat inschrijven bij een van onze praktijken, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat.

  Copyright M2 tandartsen 2022