INVISALIGN.

Gebit laten reguleren? De tandartsen van M2 werken met de nieuwste technieken.

Er hoeven niet alleen medische of cosmetische redenen te zijn die gebitsregulering noodzakelijk maken. Een mooi gebit geeft mensen namelijk een fijn gevoel, zorgt voor een mooie uitstraling en gaat een leven lang mee! Daarom kiezen steeds meer jongeren en volwassenen voor een beugelbehandeling. De specialisten van M2 tandartsen werken met de nieuwste technieken, bijvoorbeeld Invisalign, de onzichtbare beugel.

Met een beugelbehandeling voorkomt u gebitsproblemen.

Tanden en kiezen die niet goed op elkaar aansluiten kunnen gaan knarsen en klemmen. Dit kan tot overmatige en ongelijke slijtage leiden of klachten van het kaakgewricht dan wel de kauwspieren veroorzaken. Scheef- of over elkaar staande tanden zijn lastig schoon te houden met grotere kans op tandbederf en ontstoken tandvlees. Daarnaast kan een verkeerde stand van tanden en kaken leiden tot spraakproblemen.

Invisalign: ‘s Werelds meest geavanceerde transparante alignersysteem.

De specialisten van M2 tandartsen hebben talloze jaren ervaring met gebitsregulering. Ze werken volgens verschillende behandelmethoden en volgen alle innovaties op hun vakgebied. En van de grootste innovaties is ‘s werelds meest geavanceerde transparante alignersyteem Invisalign. Bij M2 tandartsen kunt u rekenen op de behandeling door een gecertificeerde Invisalign specialist.

De voordelen van een Invisalign onzichtbare beugel:

 • Snel en blijvend resultaat
 • Nagenoeg onzichtbaar
 • Volledig op maat gemaakt
 • Uitneembaar tijdens eten en drinken
 • Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk

Voor wie is een onzichtbare beugel van Invisalign geschikt?

Een onzichtbare beugel is geschikt voor vrijwel iedereen die een recht gebit wenst. U kunt de beugel dragen wanneer uw kaken uitgegroeid zijn, dit is het geval vanaf een leeftijd van 18 jaar.

In een heel enkel geval is een onzichtbare beugel niet geschikt; bijvoorbeeld als er extreme afwijkingen in het gebit zijn of het tandvlees ontstoken is.

Van intakegesprek tot nazorg.

Tijdens een intake leert u de tandarts kennen en bespreken we uw wensen en verwachtingen. Aan de hand hiervan bepalen wij of een onzichtbare beugel voor u geschikt is. Ook stellen wij vast hoelang de behandeling gaat duren. Afhankelijk van de afwijkingen die de beugel moet herstellen duurt een behandeling tussen de 6 en 18 maanden.

Voordat de onzichtbare beugel daadwerkelijk geplaatst kan worden, maken we een afdruk van uw gebit. Dit gebeurt met behulp van een afdruklepel, waarmee we uw gebit digitaliseren.

Behandelplan Invisalign.

Als eerste stap maken we een afdruk van uw gebit. Nadat deze gedigitaliseerd is kunnen we exact bekijken welke verschuivingen nodig zijn. Door dit te visualiseren, ziet u direct het eindresultaat. Als u akkoord gaat met het behandelplan en het gewenste eindresultaat laten wij de onzichtbare beugel op maat maken en starten we de behandeling.

De kosten van een Invisalign beugel.

De kosten van een onzichtbare Invisalign beugel bestaan uit technische kosten en de behandelkosten van de tandarts. Omdat een behandeling nooit hetzelfde is, zijn er geen vaste prijzen te noemen voor een onzichtbare beugel. Onze tandartsen kunnen u vooraf een indicatie geven van de kosten. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar op welke vergoeding u recht hebt.

Invisalign-behandelingen worden tegenwoordig gedekt door veel tandheelkundige- en zorgverzekeringen. Omdat de medische voordelen per polis sterk uiteenlopen, moet u dit wel even navragen bij uw verzekeraar.

Momenteel hebben onze orthodontisten geen capaciteit om patiënten onder de 18 jaar zelf te behandelen. Zij worden verwezen naar door ons geselecteerde orthodontisten in de buurt. Volwassen patiënten die een orthodontische wens hebben zijn van harte welkom. Wij voeren onze behandelingen meestal uit door middel van onzichtbare beugels zoals Invisalign.

Onzichtbare Invisalign beugel voor jong en oud.  Wenst u meer informatie, of dat er contact met u opgenomen wordt? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

  Ik ontvang graag meer informatie

  *

  janee

  Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om via email of telefoon contact met u op te nemen. Als u daarna besluit dat u zich niet laat inschrijven bij een van onze praktijken, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat.

  Copyright M2 tandartsen 2022