Laden.. Even geduld a.u.b...


ORTHODONTIE.

Een beugelbehandeling bij kinderen of volwassen zorgt voor een egaal en regelmatig gebit dat een leven lang meegaat.

Het belang van een beugelbehandeling.

Een mooi regelmatig gebit zorgt voor een mooie uitstraling en gaat een leven lang mee! Steeds meer volwassenen vinden dit belangrijk en laten net als jongeren hun gebit mooier maken door een beugelbehandeling. Er zijn medische maar ook cosmetische redenen om voor een beugel te kiezen. Een mooi gebit geeft mensen namelijk een fijn gevoel.

Tanden en kiezen die niet goed op elkaar aansluiten kunnen gaan knarsen en klemmen. Dit kan tot overmatige en ongelijke slijtage leiden of klachten van het kaakgewricht dan wel de kauwspieren veroorzaken. Verder zijn scheef- of over elkaar staande tanden lastig schoon te houden met grotere kans op tandbederf en ontstoken tandvlees. Daarnaast kan een verkeerde stand van tanden en kaken leiden tot spraakproblemen.

Meerdere mogelijkheden.

We gebruiken vaste (‘slotjes’ aan de tanden en kiezen) of uitneembare beugels zoals de buitenbeugel en activator. Ook bieden we een minder zichtbare beugelbehandeling aan via de invisalign-techniek waarbij wij vrijwel onzichtbare hoesjes over de tanden en kiezen (aligners) klikken om het gebit te herschikken. De ervaren M2 tandartsen voor orthodontie (tandartsen die zich bezig houden met beugels) volgen regelmatig cursussen in binnen- en buitenland over de nieuwste behandeltechnieken en diverse beugels.

Momenteel nemen wij geen nieuwe patiënten aan voor orthodontie. Behandeling met Invisalign is wel mogelijk.

https://www.m2tandartsen.nl/wp-content/uploads/2019/10/orthodontie-1.jpg

https://www.m2tandartsen.nl/wp-content/uploads/2018/06/m2video-banner.jpg
Wenst u meer informatie, of dat er contact met u opgenomen wordt? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

Ik ontvang graag meer informatie

*

janee

Verzend

Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om via email of telefoon contact met u op te nemen. Als u daarna besluit dat u zich niet laat inschrijven bij een van onze praktijken, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat.

Copyright M2 tandartsen 2019